Ziek + niet-werkende kachel = bleh

Door Glaanie op dinsdag 18 december 2007 19:55 - Reacties (1)
Categorie: -, Views: 5.285

Gisteren op mijn vrije dag begon het al, snotteren en een zere keel. Het is weer richting de 0 graden, tijd om m'n leren jas op te bergen en mijn winterjas te pakken. Had ik dat maar eerder gedaan....

Want dan had ik waarschijnlijk niet ziek geweest. Denk ik althans, ik zal vast wel ziek geworden zijn, want wat de oorzaak van mijn verkoudheid zal zijn geweest, zal altijd wel een raadsel blijven. Nu ik in Amsterdam werk, sta ik heel vaak op station Bijlmer ArenA te wachten op de trein, meestal een minuut of 15, 20. En dan in je leren jasje staan, op een station dat lijkt te zijn gebouwd om wind uit alle windrichtingen op te vangen, te koelen en mijn kant op te blazen, is niet zo erg fijn. Dan kan je wel in de wat minder windgevoelige hal beneden de trap staan, maar daar kan je weer niet zitten en stel je voor dat ik de trein mis om wat voor reden dan ook...

Denk dus dat ik daarom ziek ben geworden, in de kou, midden in de kouwe wind, beetje regen tussendoor, eigenwijs als ik ben met mijn leren jas. Die nette broek van mijn is trouwens ook niet warm hoor, zit heerlijk, maar met die dunne stof houd'ie niets tegen. Maar ik heb liever nog koude benen dan een koud bovenlichaam.

Afijn, ik ben dus ziek, ook vandaag. Ben zelfs eerder naar huis gegaan, want ik trok het niet helemaal meer. Wat het ergste was, de kachel doet het niet goed. De kachel in het magazijn doet het perfect (nadat we met hulp van de monteur een paar weken geleden de thermostaat hadden gevonden :p), maar de blower in het midden van de winkel en bij de ingang blaast nog steeds koude lucht. Die bij de deur valt wel mee, maar die in de winkel had ik al gauw weer uitgezet. Het gekke is, ik heb alle leidingen nagelopen, alles is warm, tot een centimeter of 20 voor de blower, dan wordt het van lauw naar koud. Alle kranen staan open, het water kan stromen, dus ik denk dat iets de leiding blokkeert ofzo. Morgen maar weer de monteur bellen, kan die gelijk naar de blower boven de deur kijken, die houd ook al de koude wind niet echt tegen, gaat er dwars doorheen.

Ik zit nu lekker thuis, ga straks lekker raggen met Flatout UC op de Xbox 360, afleveringetje van Bottom kijken (de hele DVD-box met alle drie seizoenen vorige week bij de E-Plaza gehaald voor maar 7 euro! OK, daar krijg je rare ondertitels en een lelijk menu voor, maar die zet je maar uit :p) en dan lekker mijn nestje induiken en slapen.

Volgende: Alles mag stuk! 12-'07 Alles mag stuk!
Volgende: Kutcomputers! 12-'07 Kutcomputers!

ReactiesReageren is niet meer mogelijk